Om lydtiltekst.dk

Lydtiltekst.dk tilbyder professionalisme, hurtighed og god personlig service til faste priser. Alle opgaver behandles fortroligt.

Typisk behandles tekster indenfor videnskab og forskning, humaniora, uddannelse, kultur, markedsføring / handel, teknologi, indspillede foredrag, taler, kundeinterviews fra markedsundersøgelser m.v.

Om “jeg´et” bag lydtiltekst.dk
Mit navn er Nina Etting Pentz, og jeg er uddannet Cand. Mag. i Historie ved Københavns Universitet.

Man ville måske umiddelbart forvente, at en person der udbød denne type ydelser havde baggrund i universitetsfag som dansk, retorik eller litteraturvidenskab. Det kan måske også virke lidt malplaceret, da en dyberegående viden om engelsk imperialisme i det 18. århundrede ikke nødvendigvis kvalificerer til denne type arbejdsopgaver. Som historiker ved man ikke noget om alt, men man ved næsten altid noget om noget, og fortolkningen og kontekstualiseringen er sædvanligvis i centrum, når man som historiker skal grave i de skriftlige kilder. Således opfatter man som historiker ofte individuelle situationer i en kontekst af strømninger, og ikke bare som tilfældige hændelser i histories gang. Jeg har opdaget, at min brændende interesse for historie har givet mig en akademisk rygrad med indsigt i metode, der har vist sig meget nyttig indenfor tekstproduktion og formidling. En stor del af historiefaget handler netop om formidling, og hvorledes man kan beskrive komplekse situationer i et større perspektiv.

Gennem de sidste par år har jeg, udover at fordre min interesse for historie, beskæftiget mig indenfor bogverdenen. Jeg har erfaring indenfor transskribering, redaktionelt arbejde, historisk research, tekstproduktion og korrekturlæsning. Desuden arbejder jeg freelance for Gyldendal og som redaktør for Personalhistorisk Tidsskrift. Udover de traditionelle historiske fagelementer, har jeg taget universitetsfag som virksomhedsretorik og humanistisk entrepreneurship. Under min uddannelse var jeg desuden ansat i forskningsafdelingen på Det Kongelige Bibliotek. Min faglige viden spænder over alt fra kolonialisme til markedsføring, og min kundekreds består af alt fra advokatfirmaer og bogforlag til privatpersoner.

Jeg er altid frisk på et nyt projekt, så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Sikkerhed og Privatliv
Alt materiale og alle projekter behandles fortroligt. Om nødvendigt skriver vi selvfølgelig en separat aftale for dig.